top of page

 WILD VAN OFYR

Winter BBQ: De perfecte manier om buiten te genieten!

Mals gebakken medaillons van everzwijn, prachtig geserveerd met een kruidige jus en een garnituur van seizoensgebonden groent
Een overzichtsfoto van diverse wintergerechten en wildspecialiteiten, prachtig gepresenteerd met seizoensgebonden ingrediënte
Gebakken banaan met rumsaus, vanille-ijs en kandijsuiker, geserveerd op een stijlvol zwart bord

Wild van OFYR – Winter BBQ met Verde

​

Maak je klaar voor een unieke culinaire beleving met de OFYR BBQ tijdens de koudere maanden!

Verde presenteert met trots het "Wild van OFYR" wintermenu, speciaal samengesteld voor liefhebbers van authentieke smaken en een ongeëvenaarde BBQ-ervaring.

​

Onze zorgvuldig geselecteerde wildgerechten worden rechtstreeks van de OFYR-grill geserveerd,

waar het vuur de pure smaken van de natuur omarmt:

​

Hazenrug – mals en vol van smaak, perfect gegrild op open vuur.

Patrijsfilet met Farine Seppe – een verfijnde combinatie van texturen en smaken.

Hertensteak met blauwe bessensaus – rijk en sappig vlees, in harmonie met een zoete en aardse saus.

Medaillons van everzwijn – heerlijk robuust, gegrild tot in de perfectie.

Gegrilde pastinaak met lookboter – een rustieke en hartverwarmende groentegerecht.

Gegrilde portobello met kruidenkaas – een vegetarische topper, vol van smaak en smeuïge kaasvulling.

 

Bij Verde staat duurzaamheid centraal, en onze OFYR BBQ brengt de magie van het buiten koken tot leven.

Geniet van een hartverwarmend wildmenu onder de winterse hemel, waar smaak en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Boek nu je winter BBQ met Verde Ofyr en ontdek waarom we “Wild van OFYR” zijn!

​

Je kan ook onze nieuwe blogpost over Winterbarbecue met de Ofyr lezen ter inspiratie.

bottom of page